ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αδιανόητη δήλωση Άδωνι: «Η αριστερά… διαδίδει (και όχι διασπείρει) σκόπιμα τον ιό – Θέλει να κρατήσει η καραντίνα»

Σε μια δήλωση που σοκάρει προέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η αριστερά... διαδίδει (διασπείρει το σωστό στα ελληνικά) σκόπιμα τον ιό, προκειμένου η χώρα να μείνει σε καθεστώς lockdown.

Αδιανόητη δήλωση Άδωνι: «Η αριστερά... διαδίδει (και όχι διασπείρει) σκόπιμα τον ιό - Θέλει να κρατήσει η καραντίνα»

Σε μια δήλωση που σοκάρει προέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η αριστερά… διαδίδει (διασπείρει το σωστό στα ελληνικά) σκόπιμα τον ιό, προκειμένου η χώρα να μείνει σε καθεστώς lockdown.

Μεταξύ άλλων ανέφερε σε δηλώσεις του στο Status FM της Θεσσαλονίκης:

«Ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, της Αριστεράς, και της άκρας Αριστεράς, αποφάσισε να αποσχιστεί από την εθνική προσπάθεια, και να εκβιάσει το υπόλοιπο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα θυσιάσουμε την Δημοκρατίας γι’ αυτό αλλά θα τους θυμόμαστε» τόνισε, συμπληρώνοντας, ότι «ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορονοϊού. Είναι απολύτως προφανές ότι έχουν πέσει οι μάσκες τους. Είναι κανονικοί εκβιαστές. Χρησιμοποιούν τον κορονοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα, για να επιβάλουν τη γνώμη τους»

Tέλος κατέληξε: «Όσο οι διαδηλώσεις είναι στους δρόμους οι επαγγελματίες δεν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να καταστρέψει την Ελλάδα για να αποκομίσει ο ίδιος δήθεν πολιτικά οφέλη. Στο τέλος δεν θα έχει ούτε πολιτικά οφέλη. Γιατί θα χάσει από όλο αυτό αλλά θα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημία στην Ελλάδα. Όταν είπε «δέχομαι το ρίσκο»,  στο μυαλό του είχε σχέδιο, δεν το είπε έτσι δεν ήταν τυχαίο».

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.