ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάτας: «Τότε θα ξέρουμε για τον Νέντοβιτς»

Ο Κάτας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Ιωνικό αναφέρθηκε στο πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Κάτας: «Τότε θα ξέρουμε για τον Νέντοβιτς»

Όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο, διότι δεν ήμασταν έτοιμοι όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. Όμως το πρόγραμμα είναι μεγάλο, σφικτό και είναι δύσκολο να υπάρχει μεγάλο κίνητρο σε κάθε ματς. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, κρατώντας τους παίκτες σε μεγάλη ένταση.

Δεν μου άρεσε η άμυνά μας όπως επίσης και το γεγονός ότι αφήσαμε 11 επιθετικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη δουλειά, ενώ στην επίθεση βλέπαμε πώς μας έπαιζαν στην άμυνα και προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όσο το δυνατόν πιο απλό. Βρήκαμε καλά σουτ και αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα των σουτ που θα πάρεις και όχι το ποσοστό. Όμως σουτάραμε καλά στο ματς, έχοντας πολλές ελεύθερες προσπάθειες».

Για το στοιχείο που έκανε την διαφορά; «Μας βοήθησε το γεγονός ότι παίξαμε με τέσσερα γκαρντ. Έτσι μπορέσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι και να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.839 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Νέντοβιτς: «Θα πάρει 7 με 10 μέρες προκειμένου να καταλάβουμε καλύτερα την κατάστασή του και το τι συμβαίνει. Έχει ακόμα ενοχλήσεις και δεν πρόκειται να πάρουμε κάποιο ρίσκο. Θα χρειαστεί χρόνο».

Για τον τραυματισμό του Σαντ Ρος: «Στην αρχή φάνηκε ότι είναι κάτι πιο σοβαρό, είναι καλύτερα και τώρα νιώθει καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...