ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπουζούκης: «Να δείξουμε την αξία μας στο ντέρμπι» (Vid)

Για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιάννης Μπουζούκης και επεσήμανε τον τρόπο που πρέπει ν' αγωνιστεί το «τριφύλλι» ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μπουζούκης: «Να δείξουμε την αξία μας στο ντέρμπι» (Vid)

O 22χρονος ποδοσφαιριστής στέκεται στην θέληση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και κυρίως στο χαρακτήρα που αναμένεται να δείξει σε άλλο ένα ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του στις προπονήσεις μετά από ενάμιση μήνα: «Σίγουρα οποιοσδήποτε τραυματισμός για οποιονδήποτε παίκτη είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν το θέλει κανείς. Από τη στιγμή που συμβαίνει όμως πρέπει να συνεχίσεις να παλεύεις για να επανέλθεις όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το αν είναι έτοιμος: «Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμα αλλά νομίζω μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι και θα μπορέσω να δώσω και εγώ ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο ματς. Το οποίο όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, να μπούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις ιδιαιτερότητες του: «Το οποιοδήποτε ντέρμπι έχει ιδιαιτερότητες, έτσι και αυτό και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Θα είναι ένα ματς στο οποίο θα προσπαθήσουμε με αυτά που μας έχει δείξει ο προπονητής να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.