ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σήμερα στις 18:30 η κλήρωση για τα πλέι οφ

Ηλεκτρονικά, όπως έχει ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή, σήμερα Καθαρά Δευτέρα (15/03) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα πλέι οφ. Το Σαββατοκύριακο (20-21/03) η έναρξη του μίνι πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Σήμερα στις 18:30 η κλήρωση για τα πλέι οφ

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος των 26 αγωνιστικών, σειρά παίρνουν τα πλέι οφ, όπου και θα κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια που θα λάβουν οι ομάδες.

Σήμερα στις 18:30, και ηλεκτρονικά όπως έχει ενημερώσει η Super League, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών των πλέι οφ, ενώ λίγη ώρα αργότερα (19:15), θα γίνει η αντίστοιχη διαδικασία και για τα πλέι άουτ για τις ομάδες από την 6η θέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα.

Τα πλέι-οφ θα γίνουν σε 10 αγωνιστικές εντός και εκτός έδρας για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ στα πλέι άουτ θα πραγματοποιηθούν μόνο επτά αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, οι ομάδες απ’ την 7η έως τη 10η θέση θα δώσουν 4 αγώνες εντός και 3 εκτός, ενώ οι ομάδες απ’ την 11η έως τη 14η θέση, θα παίξουν 3 ματς εντός και 4 εκτός. Η ομάδα που θα τερματίσει στην 14η και τελευταία θέση θα υποβιβαστεί στην Super League 2, ενώ εκείνη που θα καταλάβει την 13η θέση θα δώσει αγώνα μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει 2η στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.931 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τα πλέι οφ θα κριθεί ο πρωταθλητής, αλλά και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια που από αυτή τη σεζόν θα είναι τρία, εκτός αν γίνει η μεγάλη έκπληξη και πάρει το κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα κοπεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο από τα πλέι οφ και θα το πάρει η ομάδα της Ηπείρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.