ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα της νίκης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Vid)

Το ξέσπασμα του Λάζλο Μπόλονι αλλά και οι πανηγυρισμοί του «πράσινου» πάγκου στα γκολ που έφεραν τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα της νίκης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Vid)

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την «πράσινη» ΠΑΕ, να δημοσιεύει βίντεο από τους πανηγυρισμούς αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Στην παρακάμερα του αγώνα, υπάρχουν επίσης χαρακτηριστικά οι έντονες αντιδράσεις και τα ξεσπάσματα του Λάζλο Μπόλονι που έζησε έντονα τη μεγάλη νίκη των «πρασίνων» κόντρα στον «Δικέφαλο».

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.