ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αγιούμπ: «Χαρούμενος για τη νίκη και την επιστροφή μου» (Pic)

Χαρούμενος για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι και τη νίκη της ομάδας, ήταν ο Γιασίν Αγιούμπ.

Αγιούμπ: «Χαρούμενος για τη νίκη και την επιστροφή μου» (Pic)

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής επέστρεψε σε αγωνιστική δραστηριότητα μετά από απουσία σχεδόν δύο μηνών και μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν χαρούμενος για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη νίκη της ομάδας.

Μάλιστα, αν ήταν λιγάκι πιο τυχερός θα μπορούσε να έχει σημειώσει και ένα πανέμορφο γκολ, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Μετά το φινάλε του ντέρμπι, ο Αγιούμπ θέλησε να μοιραστεί τις πρώτες του σκέψεις στα social media και ανεβάζοντας φωτογραφία του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη αλλά και την επιστροφή μου στον αγωνιστικό χώρο! Πίστεψε στον εαυτό σου και προετοιμάσου να δουλέψεις σκληρά».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.