ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δίπλα στην ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού ο Χεζόνια! (Pic)

Δίπλα από την ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού πόζαρε ο Μάριο Χεζόνια και ανέβασε το σχετικό στιγμιότυπο στα social media.

Δίπλα στην ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού ο Χεζόνια! (Pic)

Την παρουσία του στον Παναθηναϊκό συνεχίζει να απολαμβάνει ο Μάριο Χεζόνια με τον Κροάτη να δείχνει πως ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια στο «τριφύλλι».

Ο Κροάτης σούπερ σταρ αυτή τη φορά, ανέβασε φωτογραφικό στιγμιότυπα, με τα λάβαρα, τα τρόπαια και τις φωτογραφίες των αείμνηστων Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου και όπως ήταν φυσιολογικό τα likes ήρθαν κατά εκατοντάδες.

Δείτε τη φωτογραφία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.