ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Παναθηναϊκός: Μπορεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αρκεί να πάει συσπειρωμένος

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον ΠΑΟΚ και τώρα καλείται να πάει στα πλέι οφ με διάθεση μαχητική και με ομοψυχία για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Παναθηναϊκός: Μπορεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αρκεί να πάει συσπειρωμένος

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον ΠΑΟΚ και τώρα καλείται να πάει στα πλέι οφ με διάθεση μαχητική και με ομοψυχία για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήρθε, διότι το τριφύλλι διόρθωσε κάποιες από τις ανορθογραφίες του και είχε κάποιους ποδοσφαιριστές (Βιγιαφάνιες, Νιάς, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης) σε καλή μέρα. Δε βελτιώθηκαν όλα. Υπήρχαν προβληματικά διαστήματα, όπως αυτό του πρώτου ημιχρόνου που ο δικέφαλος του βορρά κυριάρχησε, αλλά δε σκόραρε. Σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο, χρειάζεται δουλειά για να βελτιωθούν πολλά πράγματα, ενόψει των πλέι οφ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.459 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κυρίαρχο στοιχείο που είχε η ομάδα και έφερε το τρίποντο επί του ΠΑΟΚ ήταν η ομοψυχία. Έπειτα από καιρό (για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), οι πράσινοι είχαν μεγάλη συγκέντρωση, πάθος σε πολλές περιπτώσεις και ήταν ενωμένοι και συσπειρωμένοι για το θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο τόσο η ομιλία του Λάζλο Μπόλονι στους παίκτες, όσο και αυτή του Γιάννη Αλαφούζου που κάλεσε ξεχωριστά ποδοσφαιριστές στα γραφεία του δίχως να διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες το παραμικρό.

Με αυτό το σκεπτικό, με αυτή τη νοοτροπία πρέπει να πάνε οι πράσινοι στα πλει οφ. Με πνεύμα μαχητικό και με λογική του τύπου “κάθε ματς σαν τελικός”. Η προσοχή είναι στραμμένη ΜΟΝΟ στην  πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα υπόλοιπα έπονται. Το τριφύλλι βλέπει κάθε ματς ξεχωρικά με τη συγκέντρωση στα ύψη. Αν παρουσιαστεί με τέτοια λογική στη διαδικασία που ακολουθεί, έχει πολλές ελπίδες να πάρει αυτό που θέλει. Υπομονή, ψυχραιμία, καθαρό μυαλό, δουλειά, ενότητα, συσπείρωση και όλα μπορούν να συμβούν.

Στα θετικά, φυσικά, είναι και η επιστροφή ποδοσφαιριστών. Σταδιακά οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Βέλεθ και Σαβιέρ θα είναι διαθέσιμοι, γεγονός που φέρνει μόνο χαμόγελα και μειώνει τα πολλά προβλήματα της ομάδας φέτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...