ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Ενές Καντέρ θα παίξει στον Παναθηναϊκό όταν φύγει από το ΝΒΑ»!

Ο Κερέμ Καντέρ σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι ο αδερφός του, Ενές, θα παίξει στον Παναθηναϊκό μετά το NBA.

«Ο Ενές Καντέρ θα παίξει στον Παναθηναϊκό όταν φύγει από το ΝΒΑ»!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κερέμ Καντέρ στην ΕΡΤ και στο Τζάμπολ:

«Kαθώς μεγαλώναμε παρακολουθούσαμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Νομίζω πως πήρα την σωστή απόφαση που ήρθα στην Ελλάδα. Η Τουρκία και η Ελλαδα μοιάζουν σε πολλά, στο φαγητό, στην παράδοση. Οι άνθρωποι ειναι φιλόξενοι. Κάνω μια καλή χρονιά και πιστεύω πως στην επόμενη σεζόν θα μπορέσω να αγωνιστώ σε υωηλότερο επίπεδο.

Πριν υπογράψει ο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, ο Ενές έδειξε την υποστήριξη του σε αυτό. Όταν τελείωσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, η πρώτη του επιλογή θα είναι ο Παναθηναϊκός»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια είπε για τον αδερφό του: «Όπως είπα μικροί βλέπαμε ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω πως είναι ανταγωνιστικός. Γιατί να μην παίξουμε κάποια στιγμή και οι 2 μας στον Παναθηναϊκό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.