ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor: Η Μαριαλένα έκανε τεστ εγκυμοσύνης (video)

Ένα πρήξιμο σε κοιλιά και πόδια στάθηκε αφορμή για να κάνει τεστ εγκυμοσύνης η Μαριαλένα, όπως της υπέδειξε ένας γιατρός.

Survivor: Η Μαριαλένα έκανε τεστ εγκυμοσύνης (video)

Η Μαριαλένα πήγε στον γιατρό μετά από ένα πρήξιμο που είχε στην κοιλιά, στο πρόσωπο και στα πόδια. Mε τον γιατρό να την ξαφνιάζει και να της αναφέρει πως θα ήταν καλό να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης.

«Εδώ κι ένα μήνα έχω πρήξιμο στην κοιλίτσα, στο πρόσωπο και στα πόδια. Πήγαμε στο νοσοκομείο να δούμε τι είναι κι ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Του λέω “what, με τίποτα και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση”. Μετά όμως έκανα για να του φύγει η απορία κι ήρθε και μου είπε “no baby”. Λέω ευτυχώς γιατί θα τα είχα δει όλα σε αυτό το παιχνίδι. Να με έβγαζαν κι έγκυο…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE