ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Παρακολουθώ «τα παιδιά μου» – Τρομερή εξέλιξη ο Παπαγιάννης» (Vids)

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τον Παναθηναϊκό, το κατά πόσο βλέπει παιχνίδια του τη φετινή σεζόν αλλά και για τον... πόθο του να διοικήσει ομάδα στην Ελλάδα.

Πιτίνο: «Παρακολουθώ «τα παιδιά μου» - Τρομερή εξέλιξη ο Παπαγιάννης» (Vids)

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τον Παναθηναϊκό, το κατά πόσο βλέπει παιχνίδια του τη φετινή σεζόν αλλά και για τον… πόθο του να διοικήσει ομάδα στην Ελλάδα.

Για την πρόκριση με το Iona στην τελική φάση του NCAA: «Επί 60 μέρες είχε σταματήσει κάθε δραστηριότητα. Μία εβδομάδα πριν το τουρνουά άρχισαν οι διπλές προπονήσεις. Πολύς κόσμος δεν περίμενε να περάσουμε, αλλά τα καταφέραμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Για τον αν θα είναι προπονητής της Εθνικής: «Σχεδιάζω να είμαι. Ήδη έχω συμφωνήσει με τέσσερις βοηθούς. Γύρω στις αρχές Μαΐου σκέφτομαι να έρθω στην Ελλάδα να δω κάποια παιχνίδια. Σαφώς και παρακολουθώ τις ομάδες, όπως έχω δει τη Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι. Στην πρώτη φάση δεν θα έχουμε παίκτες από το NBA, αλλά θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με εμπειρία και να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν έχει παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό φέτος: «Έχω δει κάποια ματς στο κινητό μου τηλέφωνο. Σαφώς και παρακολουθώ τα δικά μου παιδιά. Ο Παπαγιάννης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όλοι τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και θα είναι στην Εθνική. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι ο Γιώργος Βόβορας αποχώρησε, ωστόσο εύχομαι τα καλύτερα στον διάδοχό του».

Για την Ορτέζ: «Δεν είμαι στο γκρουπ επενδυτών. Λειτουργώ σε συμβουλευτικό ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι αν περνούσε από το χέρι θα επενδύαμε σε ελληνική ομάδα. Η συγκεκριμένη ομάδα επενδυτών δεν μπορούν να καλύψουν μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει οι φίλοι μου στη Νέα Υόρκη να ασχοληθούν μ’ αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...