ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι στα ντέρμπι και η ανταγωνιστική ομάδα (Vids)

Ο Λάζλο Μπόλονι αλλάζει τον Παναθηναϊκό στα ντέρμπι με τη big4 και η ευκαιρία των πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι στα ντέρμπι και η ανταγωνιστική ομάδα (Vids)

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα και να είχε αρκετά προβλήματα στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο η έλευση του Ρουμάνου τεχνικού τον άλλαξε στα μεγάλα ματς κόντρα στη big4.

Ο έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να έχει ακούσει πολλά και να μην ελκύει το «τριφύλλι» με τον τρόπο που αγωνίζεται, ωστόσο αυτό που πρέπει να του πιστωθεί είναι η εικόνα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όταν απέναντι τους έχουν τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Στο «τριφύλλι» ψάχνουν ευκαιρία για να πάρουν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από τον τριετή αποκλεισμό και η ιδανική ευκαιρία που παρουσιάζεται είναι στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, καθώς έχουν το μομέντουμ έναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ ποντάρουν πολλά και στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που είναι μια ειδική κατάσταση.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.188 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Μπόλονι στα ντέρμπι παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό γκρουπ στα ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να μένει αήττητος στην έδρα του (νίκη με Ολυμπιακό, νίκη με ΠΑΟΚ και ισοπαλία με ΑΕΚ), ενώ και εκτός έδρας παρουσίασε εικόνα ομάδας που δεν άξιζε να χάσει σε Τούμπα και «Γ. Καραισκάκης».

Αν στο γκρουπ των αγώνων με τους τρεις μεγάλους προσθέσουμε και τον Άρη, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας, θα δούμε πως ο απολογισμός του Μπόλονι στα ματς που καθόταν στον «πράσινο» πάγκο είναι 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Έτσι, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί και τη διαδικασία των πλέι οφ, ώστε να συνεχίσει στον ίδιο τέμπο, για να πάρει ο Παναθηναϊκός τις νίκες που θα του χαρίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά τα ντέρμπι επί Μπόλονι στον «πράσινο» πάγκο:

21/11/2020 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0

06/12/2020 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-2

20/12/2020 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1

17/01/2021 Άρης – Παναθηναϊκός 0-1

14/02/2021 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1

28/02/2021 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1

14/03/2021 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...