ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Για το 2/2 η “βασίλισσα”, ευκαιρία διπλού για Μπρέντφορντ – δυνατή τριάδα στο 7.96!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Για το 2/2 η “βασίλισσα”, ευκαιρία διπλού για Μπρέντφορντ - δυνατή τριάδα στο 7.96!

Αρκετά ενδιαφέρον το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (16/03), με δράση στο Champions League, τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και στα ευρωπαϊκά παρκέ. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νόμιμες online στοιχηματικές στην Ελλάδα και να κάνετε, για παράδειγμα, την betshop εγγραφή σας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών. 

Ντουμπλάρει τις νίκες η Ρεάλ

Ξεκινάμε το σημερινό στοιχηματικό ταξίδι από τη Μαδρίτη, όπου στις 22:00 η Ρεάλ υποδέχεται την Αταλάντα, στη ρεβάνς του 0-1 στο Μπέργκαμο, με διακύβευμα ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Champions League.

Στο πρώτο παιχνίδι (24/02) τα δεδομένα άλλαξαν άρδην από το 17ο λεπτό, οταν ο Φρόιλερ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στο Μεντί. Η Αταλάντα αναγκάστηκε σε παθητικό ρόλο με το αριθμητικό μειονέκτημα, ωστόσο αμύνθηκε σωστά και επέτρεψε ελάχιστες καλές στιγμές του Μαδριλένους. Στο 86’ όμως, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα Μεντί, σκόραρε με το “κακό” του πόδι έξω από την περιοχή και έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στη “βασίλισσα”.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έκτοτε, η Ρεάλ μέτρησε δύο ισοπαλίες με Σοσιεδάδ (1-1 εντός) και Ατλέτικο (1-1 εκτός), ενώ το Σάββατο πήρε τη νίκη με ανατροπή απέναντι στην Έλτσε (2-1 εντός). Ο Μπενζεμά γύρισε το ματς στο φινάλε, με την ομάδα του Ζιντάν να σκοράρει για 4ο σερί παιχνίδι μετά το 85’!!!

Η Αταλάντα μέτρησε τρεις νίκες και μία ήττα μετά το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Πέρασε από την έδρα της Σαμπντόρια (0-2), διέλυσε την Κροτόνε (5-1 εντός), ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Ίντερ (1-0) και την Παρασκευή επικράτησε της Σπέτσια (3-1 εντός). Διατηρήθηκε έτσι στην 4η θέση της Serie A και το +2 από Ρόμα και Νάπολι.

Η Ρεάλ θα μπει με κομβικό προβάδισμα πρόκρισης στην αποψινή μάχη και έχει δείξει φέτος ότι όταν ο αντίπαλος δεν κλείνεται βρίσκει ευκαιρίες. Η Αταλάντα θα αναγκαστεί να ρισκάρει και δεν πείθει στο αμυντικό κομμάτι. Θα ποντάρουμε και στη “φανέλα” της βασίλισσας, επιλογή ο άσος της Ρεάλ σε απόδοση 2.10. 

Σε αντίθετη τροχιά!

Η δεύτερη ποδοσφαιρική επιλογή έρχεται από την Championship της Αγγλίας. Στις 21:00, η Ντέρμπι υποδέχεται την Μπρέντφορντ για την 37η αγωνιστική.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, δίχως νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους (0-2-3), “άσφαιροι” στα τέσσερα πιο πρόσφατα! Το Σάββατο ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Μίλγουολ (0-1) και με 39 πόντους συγκομιδή είναι στην 19η θέση και το +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε αντίθετη πορεία η Μπρέντφορντ, μετρά 3/4 νίκες από τις 24 Φλεβάρη και δίνει μεγάλη μάχη και φέτος για την άνοδο στην Premier League. Την Παρασκευή πέρασε από την έδρα της Μπλάκμπερν (0-1) και διατηρήθηκε στην 4η θέση με 66 βαθμούς, στο -3 από τις Σουόνσι και Γουότφορντ.

Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικής και φόρμας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ντέρμπι παραπατά, υποφέρει στο σκοράρισμα, την ώρα που η Μπρέντφορντ φαίνεται να πατά γκάζι για την τελική ευθεία. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.05. 

Ανταγωνιστική η Μακάμπι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και τον εξ αναβολής αγώνα Μακάμπι Τελ ΑβίβΑναντολού Εφές (19:30).

Μοιάζει απίθανο να προλάβει πλέον τα playoffs η Μακάμπι (11-16) μετά και την ήττα στο ΟΑΚΑ, αλλά η ομάδα του Σφαιρόπουλου παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Από την άλλη, η Εφές (18-10) με νίκη σήμερα πιάνει την Αρμάνι στη 2η θέση, προερχόμενη από 13/14 νίκες σε όλους του θεσμούς!

Φαβορί η Εφές και δικαιολογημένα, ωστόσο περιμένουμε σθεναρή αντίσταση από τους γηπεδούχους, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Μακάμπι +8.5, σε απόδοση 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...