ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τέλος lockdown: Οι 2 ημερομηνίες για κομμωτήρια και ανοιχτά καταστήματα με sms 13032

Το σχέδιο για το άνοιγμα καταστημάτων σε 2 φάσεις εντός του Μαρτίου.

Τέλος lockdown: Οι 2 ημερομηνίες για κομμωτήρια και ανοιχτά καταστήματα με sms 13032

ο λιανεμπόριο, η εστίαση, ο τουρισμός και τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν και πάλι, ωστόσο η άρση μέτρων που θα σημάνει την αρχή του τέλους για το πολύμηνο lockdown και τις οριζόντιες απαγορεύσεις, θα γίνει βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και βημάτων. Πρώτα στο τραπέζι των αποφάσεων είναι τα κομμωτήρια και τα καταστήματα με click away, ενώ μερικές ημέρες αργότερα το σχέδιο θέλει να ανοίγουν τα μαγαζιά με φυσική παρουσία πελατών για ψώνια αφού προηγηθεί sms στο 13032, τον νέο αριθμό για μετακινήσεις σε καταστήματα που θα τεθεί σε ισχύ.

Με βάση τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα, αύριο Τετάρτη, συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή του υπουργείου Υγείας για να επανεκτιμήσει τα μέτρα που είναι σε ισχύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Παρότι τα κρούσματα του κορονοϊού και οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ δεν παρουσιάζουν μείωση και η πίεση που ασκείται στα νοσοκομεία της χώρας είναι έντονη, η οικονομία πρέπει να επανεκκινήσει και σταδιακά η κοινωνία να επιστρέψει σε μια κανονικότητα. Έτσι η κυβέρνηση σχεδιάζει έναν οδικό χάρτη εξόδου από τους περιορισμούς, λαμβάνοντας υπόψιν και την κόπωση του κόσμου, εξαιτίας των παρατεταμένων lockdown, η οποία έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Διαβάστε επίσης: Άνοιγμα αγοράς σε 2 φάσεις – Συνεδριάζει αύριο η επιτροπή

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι λοιμωξιολόγοι θα προχωρήσουν σε συνολική αξιολόγηση των μέτρων και θα τεθούν επί τάπητος ποια μπορούν να αλλάξουν. Αναγνωρίζεται ότι υπάρχει κόπωση, καθώς έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος μάχης με την πανδημία του κορονοϊού και πλέον θα πρέπει να δοθεί ένας χρονικός ορίζοντας σταδιακής επανεκκίνησης δραστηριοτήτων, αναγνωρίζοντας πρώτα από όλα κατά πόσο συμβάλουν στη διασπορά της νόσου.

Το χρονοδιάγραμμα του ανοίγματος

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr Οσον αφορά τα επόμενα βήματα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη και του OPEN TV, αυτό θα γίνει αρχικά σε δύο φάσεις:

Στις 22 Μαρτίου θα ανοίξει πιθανότατα το λιανεμπόριο με την διαδικασία του click away και τα κομμωτήρια Στις 29 Μαρτίου θα ανοίξουν τα καταστήματα, τα οποία οι πελάτες θα μπορούν να επισκέπτονται για διάστημα 3 ωρών με sms στο 13032

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.