ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαγνητική για τον Βέλεθ

Σε νέα μαγνητική θα υποβληθεί ο Φραν Βέλεθ.

Μαγνητική για τον Βέλεθ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γι αυτό και σήμερα έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι πόνοι ψηλά έχουν υποχωρήσει, αλλά παραμένει η ενόχληση στο δάχτυλο του ποδιού.

Το ιατρικό τιμ της ομάδας κρίνει ότι για κάποιες μέρες ο παίκτης πρέπει να πάει αυτές τις μέρες συντηρητικά για να επιστρέψει πανέτοιμος.

Ο Βέλεθ θα υποβληθεί αύριο σε νέα μαγνητική για να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...