ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χριστογέωργος, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός: Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ο Νίκος Χριστογεώργος δεν έχει αποδεχτεί ακόμα την πρόταση που του είχε κάνει πριν αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός ενώ μέχρι στιγμής προς την πλευρά του δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την ΑΕΚ.

Ο Χριστογέωργος, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός: Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ο Νίκος Χριστογεώργος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι. Οι πράσινοι από τον Δεκέμβριο του έχουν καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές που φτάνουν μέχρι τα 60.000 ευρώ ετησίως.

Ο νεαρός δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του, για το αν θα ανανεώσει με το τριφύλλι. Από τη στιγμή που έχει υπογράψει ο Ξενόπουλος το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι, γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ευκαιρίες που θα έχει θα είναι πολύ λίγες. Για τον λόγο αυτό υπάρχει στο μυαλό το ενδεχόμενο να πάει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που υπάρχουν για την ΑΕΚ, από την πλευρά του παίκτη καθίσταται σαφές, πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία προσέγγιση από την πλευρά της Ένωσης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δεδομένο είναι ότι ο Νίκος Χριστογεώργος δεν θα βιαστεί για να πάρει την απόφασή του. Ο νεαρός θα σκεφτεί μέχρι τελευταία στιγμή, θα ζυγίσει τα δεδομένα και στη συνέχεια θα απαντήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...