ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τρολάρισμα Τσίπρα σε Άδωνι μέσα στη Βουλή: “Ηρθε ο νονός; Πάντα άξιος”!

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Τρολάρισμα Τσίπρα σε Άδωνι μέσα στη Βουλή:

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα  βαφτίσια του Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας από τον Υπουργό να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Οταν ο τελευταίος έκανε την είσοδό του στη Βουλή, ο Τσίπρας είπε, αρχικά: “Τι πάθατε; Ηρθε ο νονός; Πάντα άξιος”.

Ο Γεωργιάδης ύψωσε τον τόνο της φωνής του, τονίζοντας “θα απαντήσω”, με τον Τσίπρα να του λέει: “Να απαντήσετε. Οχι σε εμένα, αλλά στους ψηφοφόρους σας και τον ελληνικό λαό. Φαίνεται ότι εσείς είστε από άλλη… γκάμα και κάνετε διαφορετικά πράγματα”.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 6.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.