ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O αθλητικός διευθυντής της Κραϊόβα αποθεώνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Πολύ καλά τα σχόλια από τον αθλητικό διευθυντή της Κραϊόβα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

O αθλητικός διευθυντής της Κραϊόβα αποθεώνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Πολύ καλά τα σχόλια από τον αθλητικό διευθυντή της Κραϊόβα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η ομάδα προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ. Στο τελευταίο ματς επικράτησε 2-0 της Άραντ. Ο Σίλβιαν Κριστέσκου εξήγε το έργο του Έλληνα προπονητή.

«Ο κόουτς έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας. Υπάρχει βελτίωση. Μπορεί να δείτε πως υπάρχει οργάνωση και πρόοδος. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελπίζουμε θα είναι όσο καλύτερη γίνεται η εικόνα της ομάδας. Βλέπουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι πως η ομάδα παίζει καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ουζουνίδης κάνει πολύ καλή δουλειά», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής του ρουμανικού συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.