ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης – Μανωλιούδακης: «Τι γίνεται με Βοτανικό – ΟΑΚΑ και τα πλάνα για αντί – Μαουρίσιο» (vid)

Ο Τάσος Νικολογιάννης με τον Κώστα Μανωλιουδάκη αναφέρθηκαν στις εξελίξεις αναφορικά με το Βοτανικό και το ΟΑΚΑ ενώ μίλησαν και για τις σκέψεις του Λάζλο Μπόλονι για τον αντικαταστάτη του Μαουρίσιο.

Νικολογιάννης - Μανωλιούδακης: «Τι γίνεται με Βοτανικό - ΟΑΚΑ και τα πλάνα για αντί - Μαουρίσιο» (vid)

Η νέα εκπομπή του panathinaikos24.gr με τον Τάσο Νικολογιάννη να… καλωσορίζει στην οικογένειά μας τον Κώστα Μανωλιουδάκη.

Οι δυο δημοσιογράφοι πήραν θέση στις οθόνες σας και ανέλυσαν όλη την πράσινη επικαιρότητα. Το ρεπορτάζ και ο σχολιασμός σε ό, τι αφορά τον Παναθηναϊκό. Η συζήτηση με εσάς και οι απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Τα δεδομένα για το Βοτανικό αλλά και για το ΟΑΚΑ, τα κακά νέα για τον Μαουρίσιο, αλλά και οι σκέψεις που υπάρχουν για το πως θα καλυφθεί το κενό που αφήνει,

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube για να είστε πάντα μέσα στα γεγονότα.

Δείτε ξανά την εκπομπή:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.