ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

3 ώρες από την Αθήνα, χωρίς πλοίο: Η παραλία που θεωρείται «η ωραιότερη του κόσμου» είναι η ιδανική επιλογή μετά το lockdown (Pics)

Η άρση των περιορισμών του lockdown είναι προ των πυλών και το γιορτάζουμε με μια βουτιά...

3 ώρες από την Αθήνα, χωρίς πλοίο: Η παραλία που θεωρείται «η ωραιότερη του κόσμου» είναι η ιδανική επιλογή μετά το lockdown (Pics)

Η άρση των περιορισμών του lockdown είναι προ των πυλών και το γιορτάζουμε με μια βουτιά…

Τις επόμενες μέρες μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο γέφυρα για την σταδιακή άρση των περιορισμών του lockdown. Που σημαίνει ότι σε 2-3 εβδομάδες θα μπορούμε να ταξιδέψουμε και εκτός νομού, οργανώνοντας μια απόδραση-εξπρές για μια… πρόβα διακοπών.

Αναλυτικά εδώ

Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη
Η βόμβα της χρονιάς: Αυτός θα είναι ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη 25.792 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.