Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 3-0 ξεκίνησε τις δηλώσεις του κάπως διαφορετικά ευχαριστώντας τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Θριάσιου.

«Θέλω να πω δύο πράγματα διαφορετικά. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι 24 ώρες το 24ωρο σώζουν ζωές. Έχουν τον μεγάλο σεβασμό μου και τον απεριόριστο θαυμασμό μου αυτοί οι άνθρωποι» σημείωσε σχετικά.

Στη συνέχεια σχολίασε για την ΕΣΑΠ: «Πριν από κάποιο διάστημα το αγωνιστικό πρόγραμμα που μας επέβαλλαν από τη Λίγκα ήταν σε 14 ημέρες να δώσουμε 5 παιχνίδα όλα ντέρμπι με τρεις μετακινήσεις στη Βέροια, στη Σύρο και το Ηράκλειο.

Αναρωτήθηκα τότε γιατί μας το κάνει αυτό η Λίγκα, δεν μπόρεσα να δώσω κάποια απάντηση στον εαυτό μου. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κάθεται 17 ημέρες και μόλις προχτές καταφέραμε να μαζευτούμε και να κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση. Μας έβαλε η Λίγκα στα εξ αναβολής ματς, μέσα σε έξι μέρες, τρία ματς, με Φίλιππο, με Φοίνικα Σύρου και Ολυμπιακό.

Και μετά από αυτό καλούμαστε στο μίνι πρωτάθλημα που παίζουμε, η ομάδα του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει τον τίτλο. Τώρα κατάλαβα τι προσπαθούσε να κάνει η Λίγκα τόσο καιρό, προσπαθούσε να μας εκπαιδεύσει για να γίνουμε καλύτεροι προπονητές και αθλητές. Στο μυαλό μου μου έρχεται το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «Για το καλό μου».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS