ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο πιο… ρομαντικός!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έστειλε το δικό του μήνυμα για την συμπλήρωση δυο χρόνων από τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο πιο… ρομαντικός!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

«Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον χαμό του σπουδαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού Θανάση Γιαννακόπουλο και ο Σύλλογος δεν ξεχνά ποτέ την προσφορά του άλλοτε προέδρου του Α.Ο.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και το 2019 υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. από το 2001 ως το 2009  και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπήκε στις τάξεις του αγαπημένου του «τριφυλλιού» από το 1972 κατέκτησε αμέτρητους τίτλους με τον Σύλλογο και έμεινε αξέχαστος στις τάξεις των φιλάθλων.

«Είμαι ο Θανάσης ,ο ένας από εσάς’» και «’Όταν πεθάνω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού» ήταν ορισμένες από τις φράσεις του που έμειναν στην Παναθηναϊκή ιστορία.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...