ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο-ντοκουμέντο από το δυστύχημα έξω από τη Βουλή

Βίντεο από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το δυστύχημα έξω από τη Βουλή

Βίντεο από τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος έξω από τη Βουλή, που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσονα το μεσημέρι τις περασμένης Παρασκευής, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Σε αυτό φαίνεται η στιγμή της πρόσκρουσης της μηχανής που ανέβαινε τη Βασιλίσσης Σοφίας με το υπηρεσιακό όχημα που έστριψε αριστερά για να μπει στον προαύλιο χώρο της Βουλής, αλλά και το ταξί που παραχώρησε προτεραιότητα και φαίνεται να «κόβει» την ορατότητα του άτυχου μοτοσικλετιστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν φαίνεται να υπάρχει τροχονόμος στο σημείο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες το φανάρι της ανόδου και της καθόδου της Βασ. Σοφίας ήταν πράσινο.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.726 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media από τον δημοσιογράφο Θάνο Κόκκαλη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.