ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Άρση lockdown: Αρνητική εισήγηση των ειδικών για μετακίνηση από δήμο σε δήμο

Νεα δεδομένα.

Άρση lockdown: Αρνητική εισήγηση των ειδικών για μετακίνηση από δήμο σε δήμο

Να παραμείνει η απαγόρευση μετακίνησης εκτός Δήμου προτείνει η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια σύσκεψη.

Ανατροπή με την μετακίνηση εκτός Δήμου εισηγείται η επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες ζητάει να παραμείνει η απαγόρευση μετακίνησης για την άθληση με τον κωδικό 6 στο SMS 13033.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά σε όλη τη χώρα κάθε μέρα στις 21:00 το βράδυ και θα τελειώνει στις 05:00 το επόμενο πρωί.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα μέτρα χαλάρωσης του lockdown που θα ανακοινωθούν σήμερα στις 18:00 στην καθιερωμένη ενημέρωση. Παρών μάλιστα θα είναι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος και θα ανακοινώσει το σχέδιο της κυβέρνησης για τα επόμενα βήματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...