ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Οταν δεν έχεις μέσους, είναι σαν να κόβεις τα χέρια σου ή τα πόδια σου» (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη Nova για τις πολλές απουσίες στα χαφ, αλλά και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μπόλονι: «Οταν δεν έχεις μέσους, είναι σαν να κόβεις τα χέρια σου ή τα πόδια σου» (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη Nova για τις πολλές απουσίες στα χαφ, αλλά και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

-Πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει με το δεξί ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στα playoffs;


«Ο στόχος όλων των ομάδων είναι να ξεκινήσουν καλά και να συνεχίσουν με καλά αποτελέσματα, άρα και ο δικός μας στόχος αυτός είναι. Μιλάμε για ένα δεύτερο πρωτάθλημα. Κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο, να είμαστε έτοιμοι, να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο μακριά. Αλλά από εκεί και πέρα. το να δίνω υποσχέσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου. Εννοείται βέβαια πως θα κάνουμε το παν για να αποσπάσουμε το μάξιμουμ».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Σας προβληματίζουν οι τραυματισμοί κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών όπως για παράδειγμα οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο;

«Επιστρέφοντας και αναφέροντας τους παίκτες που και εσείς είπατε και ιδιαίτερα αναφέρομαι στον Κουρμπέλη, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι λόγω ενός χρόνιου προβλήματος θα ήταν για τόσο μεγάλο διάστημα, σχεδόν το μισό πρωτάθλημα, απών. Όπως επίσης δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι θα είχαμε και άλλους παίκτες που θα είχαν ατυχήματα όπως οι Σανκαρέ, Μαουρίσιο και Βέλεθ».

«Όλες οι απώλειες είναι σημαντικές. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για παίκτες που είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, στην καρδιά της ομάδας. Διότι όταν δεν έχεις μέσους είναι σαν να κόβεις τα χέρια σου ή τα πόδια σου. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θέλω αυτό να εκληφθεί ότι μιλάω αρνητικά για τους υπόλοιπους. Εχουμε κι άλλους παίκτες. Κάναμε καλά αποτελέσματα ακόμα και όταν στερούμασταν των υπηρεσιών των Κουρμπέλη, Βέλεθ, Βιγιαφάνες, Μαουρίσιο. Και αυτό γιατί πάντοτε βρίσκαμε λύσεις μέσα από το γκρουπ των παικτών μας. Πιστεύω όμως ότι δεν προσβάλω κανέναν αν σας πω ότι με τους συγκεκριμένους παίκτες, αναπνέουμε πολύ καλύτερα».

-Είναι έτοιμη η ομάδα για την αναμέτρηση με τον Αστέρα. Πάει με καλύτερη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ;

«Πρόκειται για έναν πάρα πολύ δύσκολο αγώνα. Εδώ στην Ελλάδα ακούω συχνά ότι υπάρχει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, αλλά δεν είναι η αλήθεια. Αν πάρω για παράδειγμα τον επόμενο αντίπαλο μας, είδα πως τον κέρδισαν και πως έπαιξε με άλλους σημαντικούς αντιπάλους, με την ΑΕΚ, με εμάς…

Ουσιαστικά θα πρέπει να σταματήσουμε να λέμε πράγματα χωρίς υπευθυνότητα. Σέβομαι τον κάθε αντίπαλο και προετοιμάζω την ομάδα για το καλύτερο δυνατό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.