Μηχανή του χρόνου

Όταν ο Λυμπερόπουλος «κάρφωσε» τη Βασίλισσα! (Pics, Vid)

Μια μέρα σαν σήμερα πριν 19 χρόνια, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Λεωφόρο, το ματς έρχεται ισόπαλο (2-2), ωστόσο αυτό είναι αρκετό για το «τριφύλλι», για να πάρει την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, της σεζόν '01-'02.

Σε ένα εντυπωσιακό-τόσο σε εξέλιξη όσο και σε θέαμα-ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τη Ρεάλ, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Κασίγιας, ωστόσο το τελικό 2-2, δεν του άφησε πικρή γεύση, αφού κατάφερε να προκριθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος άνοιξε το σκορ στο 9΄με την χαρά των «πρασίνων» να μην κρατά πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα, ο Μοριέντες ισοφάρισε. Ο Γιάννης Γκούμας ήταν αυτός που έδωσε ξανά προβάδισμα στον Παναθηναϊκό στο 64΄, αλλά ο νεαρός τότε, Πορτίγιο, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 60΄, έβαλε την γκολάρα της ζωής του, είκοσι λεπτά αργότερα, με ασύλληπτο σουτ, από 30 μέτρα, για το τελικό 2-2, που άφησε γλυκόπικρη γεύση στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν, τερμάτισε δεύτερη στον 3ο όμιλο, πίσω από τη «Βασίλισσα» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Παναθηναϊκός (Μαρκαριάν): Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Σεϊταρίδης, Γκαλέτο, Βλάοβιτς, Γκούμας, Μικάελσεν, Κωνσταντίνου, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Φύσσας.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, ΜακΜάναμαν, Μοριέντες, Σάβιο, Κάμπο, Γκέρεμι, Κονσεϊσάο, Θελάντες, Μιναμπρές, Μπράβο, Γκονζάλεζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version