ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ιωάννα Μαλέσκου: Γι’ αυτό έχει… τρελαθεί ο Χεζόνια (Pics)

H Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τα τρίποντα του Μάριο Χεζόνια κι οι φίλοι του Παναθηναϊκού στέλνουν συνεχώς μηνύματα στο Instagram. Υπάρχουν λόγοι γι' αυτό...

Ιωάννα Μαλέσκου: Γι' αυτό έχει... τρελαθεί ο Χεζόνια (Pics)

Είναι το πρόσωπο των ημερών. Η μεταγραφή του προκάλεσε… ντελίριο ενθουσιασμού και μία πραγματικά ιστορική υποδοχή, στα όρια της παράνοιας.

Ο Μάριο Χεζόνια προσαρμόζεται στα δεδομένα του Παναθηναϊκού αλλά και σε αυτά της ελληνικής πραγματικότητας, σε όλα τα επίπεδα. Ένα αθώο (;) like σε φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν αρκετό για να γίνει viral και να «προκαλέσει» τους φιλάθλους των «πράσινων» για… επικά μηνύματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.