ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κορωνοϊός: Με Διαμαντίδη πρωταγωνιστή το νέο σποτ του Υπ. Υγείας (Vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, όπως ενημέρωσε το Υπουργείο Υγείας και ο Βασίλης Κικίλιας.

Κορωνοϊός: Με Διαμαντίδη πρωταγωνιστή το νέο σποτ του Υπ. Υγείας (Vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, όπως ενημέρωσε το Υπουργείο Υγείας και ο Βασίλης Κικίλιας.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο σποτ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα και σε αυτό πρωταγωνιστές είναι οι άλλοτε σούπερ σταρ του ελληνικού μπάσκετ, Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς.

Διαμαντίδης και Παπαλουκάς κάθονται σε δύο πολυθρόνες, οι οποίες είναι τοποθετημένες μέσα σε κλειστό γυμναστήριο, και μιλούν για τη δύσκολη μάχη που συνεχίζεται κόντρα στον ιό. «Το παιχνίδι κρατά 40 λεπτά» λέει ο Θοδωρής Παπαλουκάς, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να συμπληρώνει: «Στα δύσκολα, όλα κρίνονται στο τέλος». Την ώρα που μιλούν, παρουσιάζονται εικόνες από το «έπος» στη Σερβία, όταν η Εθνική Ελλάδος πέταξε έξω τη Γαλλία στην ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.512 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, τονίζει πως μπορεί να έχεις κάνει σωστά τα πάντα για 39 λεπτά αλλά αν κάνει λάθος την τελευταία στιγμή, στο τελευταίο ένα λεπτό τότε θα χαθούν όλα προτρέποντας τον κόσμο να συνεχίσει να τηρεί τα μέτρα ώστε να προχωρήσει κι άλλο ο εμβολιασμός, να χτιστεί η ανοσία και να νικηθεί η πανδημία ενώ ο Διαμαντίδης με τη χαρακτηριστική κίνηση του χεριού δείχνει το καλάθι που μπήκε στα τελευταία λεπτά και έδωσε την πολυπόθητη νίκη που πανηγύρισε όλη η Ελλάδα.

Αναλυτικά η συζήτησή τους:

Παπαλουκάς: Το παιχνίδι κρατάει 40 λεπτά

Διαμαντίδης: Στα δύσκολα, όμως, όλα κρίνονται στο τέλος!

Παπαλουκάς: Μπορεί να έχεις κάνει τα πάντα σωστά για 39 λεπτά. Αλλά είναι το τελευταίο ένα που μετράει.

Διαμαντίδης: Αυτό είναι το μπάσκετ και δεν διαφέρει καθόλου από τη ζωή.

Παπαλουκάς: Τώρα που ο δύσκολος αγώνας με την πανδημία πάει προς τη λήξη του…

Διαμαντίδης: …η μπάλα είναι στα χέρια όλων μας!

Παπαλουκάς: Είμαστε κουρασμένοι, αλλά ξέρουμε να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι

Διαμαντίδης: Κι αν δείξουμε τη δύναμή μας, δεν υπάρχει καμία…

Παπαλουκάς: …μα καμία περίπτωση να μη βάλουμε το τελευταίο σουτ.

Διαμαντίδης: Αυτό που δίνει τη μεγάλη νίκη!

Το σποτ το γνωστοποίησε με ανάρτησή του, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ευχαρίστησε τους δύο παλαίμαχους αθλητές, αναφέροντας τα εξής: «Κάθε μεγάλος αγώνας κρίνεται στο τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς προχωράει ο εμβολιασμός μέχρι να χτίσουμε την ανοσία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε τον Δ. Διαμαντίδη & τον Θ. Παπαλουκά για τη συμμετοχή τους στο σποτ του Υπ. Υγείας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...