ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιγιαφάνιες: «Όλα τα ματς πλέον είναι ντέρμπι – Είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Στην ετοιμότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για τα play off. Το πλεονέκτημα των «πρασίνων» και η σημασία των αγώνων.

Βιγιαφάνιες: «Όλα τα ματς πλέον είναι ντέρμπι - Είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Στην ετοιμότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για τα play off. Το πλεονέκτημα των «πρασίνων» και η σημασία των αγώνων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός για την πρώτη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης;

«Πιστεύω πως αυτό το ξεκίνημα, έρχεται σε μία πολύ καλή στιγμή για εμάς, δεδομένου πως προερχόμαστε από νίκη ντέρμπι στον προηγούμενο αγώνα. Μάλιστα, δεν κερδίσαμε απλά αλλά παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας ότι παίζουμε καλά και ότι είμαστε συμπαγής.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία ομάδα, η οποία ξέρει να αντιμετωπίζει και τις νίκες και τις ήττες. Αδιαμφησβήτητα είμαστε προετοιμασμένοι για την έναρξη των play-off, αν και όπως ξέρετε υπάρχουν αρκετές απώλειες. Θα έλεγα πως και στην προπόνηση τα πήγαμε πολύ καλά και είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 93.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Αστέρας που είναι καλός στην έδρα του;

«Πράγματι είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η διοργάνωση ότι όλοι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι ή αν όχι όλοι, σίγουρα οι περισσότεροι θα είναι σαν ντέρμπι. Από εκεί και πέρα, εμείς βρισκόμαστε σε μία καλή στιγμή.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει δείξει πως είναι μία καλή ομάδα, έχει κάνει καλή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και εμείς, επαναλαμβάνω πως έχουμε ένα καλό πλεονέκτημα. Θα κάνουμε τα πάντα για να το εκμεταλλευτούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...