ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Όλα για τους τρεις βαθμούς

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούν την Κυριακή 21 Μαρτίου τον Φοίνικα Σύρου (8μ.μ. ΕΡΤ3) στον προετελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και ο Σωτήρης Πανταλέων δίνει σύνθημα νίκης.

Όλα για τους τρεις βαθμούς

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αποχής και έχουν μπει σε μια επίσης πολύ απαιτητική χρονική καμπή με συνεχόμενα παιχνίδια.

Οι τρεις καθοριστικοί αγώνες σε διάστημα λιγότερο της μιας εβδομάδας ξεκίνησαν νικηφόραέπειτα από το 3-0 επί του Φίλιππου Βέροιας και το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Σωτήρης Πανταλέων είπε «Συνεχίζουμε την διαβολοβδομάδα με τα συνεχόμενα δύσκολα και κρίσιμα ματς και αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε τον Φοίνικα Σύρου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανεξάρτητα με τον τρόπο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται το πρωτάθλημα εμείς οφείλουμε να πάμε για τη νίκη κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Φοίνικας Σύρου. Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα πόντο πίσω από τον αντίπαλο και θέλουμε να τον προσπεράσουμε και παράλληλα να μειώσουμε τη διαφορά μας από την κορυφή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.