ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Αλεξανδρόπουλο – Μπουζούκη αλλά χωρίς Καμπετσή η αποστολή για Τρίπολη

Ο Λάζλο Μπόλονι πήρε 21 παίκτες στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με Αλεξανδρόπουλο - Μπουζούκη αλλά χωρίς Καμπετσή η αποστολή για Τρίπολη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας των play offs κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης, θεραπεία έκαναν οι Σανκαρέ, Βέλεθ ενώ απόντες με άδεια ήταν οι Καρλίτος, Μπεκ και ο εγχειρισμένος Μαουρίσιο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Την ίδια στιγμή, μετά από 1,5 μήνα επιστρέφει ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποιός εδώ και 10 μέρες έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα, εκτός έμεινε ο Βέλεθ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.