ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συγκλονίζει ο Ανδρεόπουλος: «Είχα δύσπνοια, δεν ήξερα τι να κάνω»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Συγκλονίζει ο Ανδρεόπουλος: «Είχα δύσπνοια, δεν ήξερα τι να κάνω»

Μετά το τέλος του αγώνα με το Φίλιππο Βέροιας ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για τη νίκη της ομάδας του με 3-0 σετ, για το παράπονο του επειδή η Λίγκα όρισε σε μία εβδομάδα τρεις εξ αναβολής αγώνες που θα κρίνουν τη μισή χρονιά, αλλά ευχαρίστησε και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Θριάσιου νοσοκομείου.

«Πήγα μόνος μου στο νοσοκομείο” Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ζητήσαμε να γίνει πιο σαφής και εάν κάποιος δικό του άνθρωπος πέρασε περιπέτεια υγείας και μας αποκάλυψε πως αφορούσε τον ίδιο και τέσσερις δύσκολες μέρες που πέρασε έχοντας κολλήσει κορονοϊό: “Στις 8 Μαρτίου ανέβασα πυρετό και το τεστ του κορονοϊού βγήκε θετικό. Έμεινα δύο μέρες στο σπίτι αλλά είχα δύσπνοια και έπεσε το οξυγόνο. Μου είπαν να καλέσω ασθενοφόρο αλλά πήγα μόνος μου στο Θριάσιο νοσοκομείο που εφημέρευε. Ηταν την Πέμπτη 11 Μαρτίου. Μου έκαναν εξετάσεις και μου είπαν πως πρέπει να γίνει άμεσα εισαγωγή. Μου είπαν πως ήμουν πολύ τυχερός καθώς σε όλο το νοσοκομείο υπήρχε μόλις ένα κρεβάτι ελεύθερο στη β παθολογική κλινική”.

«Είχαν τα μάτια του μαχητή” Οπως παραδέχτηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα αλλά όταν είδε τους ασθενείς των άλλων τριών κρεβατιών πήρε δύναμη και κουράγιο: “Τα δύο από τα τρία ήταν βαριά περιστατικά και πάνω κάτω άνθρωποι στην ηλικία μου. Τους χορηγούσαν οξυγόνο. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδιναν μάχη να τους κρατήσουν μακριά από τις ΜΕΘ για να μη διασωληνωθούν. Ηταν συγκινητικές οι προσπάθειες τους. Και εγώ είχα μεγάλη φροντίδα και γλίτωσα από μεγάλες και απρόβλεπες περιπέτειες. Μας έδιναν σε όλους φαρμακευτική αγωγή αλλά δε μας έλεγαν πολλά. Ηταν συγκλονιστικό το συναίσθημα. Εβλεπα αυτούς τους ανθρώπους μόνο στα μάτια και έβγαζαν την καρδιά του μαχητή που έχω δει σε παίκτες στο γήπεδο. Βέβαια δεν υπάρχει σύγκριση και καλό είναι να αναλογιστούμε όλοι το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Εγώ τα κατάφερα. Δεκάδες συμπολίτες μας δεν τα καταφέρνουν”.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Με συγκίνησαν” Ο Ανδρεόπουλος για άλλη μία φορά ευχαρίστησε τους υγειονομικούς: “Με συγκίνησαν και για αυτό ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ολοι είμαστε ευγνώμονες και υπόχρεοι σε γιατρούς και νοσηλευτές. Τα δίνουν όλα. Μάχονται για τον καθέναν ξεχωριστά λες και είναι οι γονείς τους. Αν και δεν γνώρισα κανέναν από αυτούς τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Εμένα με γλίτωσαν όπως και χιλιάδες κάθε μέρα”.

Τελικά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος πήρε εξιτήριο την Κυριακή 14 Μαρτίου και εδώ και μία εβδομάδα η κατάσταση της φυσικής του κατάστασης βελτιώνεται διαρκώς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.