ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αν νικήσει τον Αστέρα, βγαίνει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός»

H κομβική πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, στο κυνήγι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Αν νικήσει τον Αστέρα, βγαίνει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός»

Από την περασμένη Δευτέρα, όταν κι έγινε η κλήρωση των πλέι οφ, άπαντες -φίλαθλοι, δημοσιογράφοι και βεβαίως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού- «κύκλωσαν» αυτό ακριβώς το ματς. Τη σημερινή πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» το ματς-κλειδί για τους περισσότερους, εφόσον το «τριφύλλι» θέλει να πάει μέχρι τέλους τη μάχη των αγώνων κατάταξης και να μπει στην πρώτη ευρωτετράδα και στα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...