ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προκλήσεις και απαράδεκτες εκφράσεις από Παπαδόπουλο- Παρ’ ολίγον σύρραξη στα αποδυτήρια (vid)

Παραλίγο σύρραξη στα αποδυτήρια όταν ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος μετά τα όσα χυδαία έκανε πήγε για να... βάλει τέλος στην παρεξήγηση.

Προκλήσεις και απαράδεκτες εκφράσεις από Παπαδόπουλο- Παρ' ολίγον σύρραξη στα αποδυτήρια (vid)

Παραλίγο σύρραξη στα αποδυτήρια όταν ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος μετά τα όσα χυδαία έκανε πήγε για να… βάλει τέλος στην παρεξήγηση.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν, για μια ακόμη φορά, εριστικός στη συμπεριφορά του, με απαράδεκτες εφράσεις. Αρχικά, όταν ο Σωκράτης Διούδης ήταν τραυματίας στη φάση με τον Ιγκλέσιας, ο Παπαδόπουλος του έλεγε “σήκω πάνω ρε, μη σου δώσω καμία” και άλλα… χυδαία και απαράδεκτα προς τον συνάδελφό του.

Στη συνέχεια, όταν έβαλε το γκολ της ισοπαλίας για τον Αστέρα έβριζε με φράσεις όπως “πο@#$ες” και “σας γ@#$ω”. Λέξεις που τις έχει δείξει ο τηλεοπτικός φακός, προτού οι συμπαίκτες του πέσουν πάνω του στους παηγυρισμούς.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Παπαδόπουλος πήγε στα αποδυτήρια, δήθεν για να βάλει τέλος στην παρεξήγηση. Ποια παρεξήγηση; Αυτή που δημιούργησε ο ίδιος με την απαράδεκτη και μη ποδοσφαιρική συμπεριφορά του; Ο Σωκράτης Διούδης και οι υπόλοιποι δεν τον δέχθηκαν στα αποδυτήρια και παρά λίγο να δημιουργηθεί σύρραξη, όταν άναψαν ξανά τα αίματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.