ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Με τέτοιες αυτοκτονίες δεν πας πουθενά, ντροπή σου Παπαδόπουλε

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την αυτοκτονία στην Τρίπολη που τον φέρνει σε δύσκολη θέση από την πρώτη αγωνιστική των play off και την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του Παπαδόπουλου.

Με τέτοιες αυτοκτονίες δεν πας πουθενά, ντροπή σου Παπαδόπουλε

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την αυτοκτονία στην Τρίπολη που τον φέρνει σε δύσκολη θέση από την πρώτη αγωνιστική των play off και την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του Παπαδόπουλου.

Για να βγεις στην Ευρώπη τέτοια παιχνίδια τα παίρνεις και φεύγεις. Προηγείσαι με 0-2 με τον σκόρερ Μακέντα να έχει κέφια μέσα στην Τρίπολη και αντί να πάρεις ένα εύκολο τρίποντο και να είσαι σε θέση, που βγάζει στην Ευρώπη από την πρώτη αγωνιστική των play off, παθαίνεις καθίζηση και χάνεις τη νίκη στις καθυστερήσεις. Αυτό το 2-2 μοιάζει με ήττα για τον Παναθηναϊκό, όπως ήρθε και ψεύτης να βγω πιστεύω, ότι στο τέλος θα μετρήσει στην σούμα.

Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο όλα ήταν ανούσια με εξαίρεση τον Πορτογάλο ρέφερι Νόμπερ και τον συμπατριώτη του στο VAR, που δεν έδωσαν πέναλτι σε ένα καθαρό χέρι του Τασουλή (έβγαλε τον αγκώνα και έδιωξε την μπάλα )σε σέντρα του Χατζηγιοβάνη. Το πέναλτι δεν δόθηκε ο Παναθηναϊκός δεν είχε την ευκαιρία να κάνει το 0-1 και έτσι πέρασε το πρώτο ημίχρονο με μία καλή απόκρουση του Διούδη στην μοναδική απειλή του Αστέρα σε σουτ του Φερνάντεζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε με διαφορετική νοοτροπία και φαινόταν ότι το γκολ θα έρθει. Μέσα σε δύο λεπτά ο Μακέντα το 0-0 το έκανε 0-2 μετά από ισάριθμες ασίστ του Χουάνκαρ. Ο Μακέντα, που δεχόταν συνεχώς τις προκλήσεις του Καστάνιο, που ήθελε να του σπάσει τα νεύρα και ο Ιταλός του απάντησε με ….γκολ.

Στη συνέχεια, όμως, όλα άλλαξαν. Ο Ράσταβατς άλλαξε τους ακραίους, έβαλε και τον Ιγκλέσιας φορ και το γήπεδο έγειρε επικίνδυνα. Νόμιζες, ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο «Καμπ Νου» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Ο Αστέρας με φρέσκα πόδια από τα αριστερά έκανε συνέχεια επιθέσεις απέναντι σε Χατζηγιοβάνη και Μολό, που τους βγήκε η κούραση από τα πολλά τρεξίματα. Η ομάδα φώναζε, ότι ήθελε αλλαγές, αλλά ο Μπόλονι άργησε να αντιδράσει για άλλη μία φορά. Δεν έβαλε ποτέ τον Μπουζούκη, δεν φρέσκαρε την δεξιά πλευρά με Αϊτόρ, Σάντσες και το κακό φαινόταν ότι θα έρθει. Ετσι έγινε το 1-2 και στις καθυστερήσεις, όταν ο Μπόλονι έβαλε τον Σάντσες ήταν αργά.

Ο Αστέρας έχανε ευκαιρίες και οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντί να …φάνε την μπάλα, όπως λένε οι προπονητές σε αυτές τις περιπτώσεις έδωσαν δικαιώματα και έχασαν μία σίγουρη νίκη μέσα από τα χέρια τους.

Εχουμε 9 αγωνιστικές ακόμα, αλλά χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για να μπει από σήμερα σε τροχιά Ευρώπης η ομάδα. Μόνο ο Μακέντα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, όσο έπαιξε και αν είχε 11 Μακέντα η ομάδα σήμερα θα κέρδιζε. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είχε απουσίες σημαντικές σήμερα και σίγουρα απουσίες παικτών, που είναι δύσκολο να αντικατασταθούν, αλλά και ο Αστέρας μισός έπαιζε . Αν δεν κερδίζεις αυτό τον Αστέρα, προηγούμενος με 0-2, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου .

Πάμε τώρα στην ντροπή των ποδοσφαιριστών που λέγεται Νίκος Παπαδόπουλος. Πριν λίγα χρόνια τον είδαμε μπροστά στην κάμερα να λέει στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσα στην Λεωφόρο «σας γ……». Σήμερα τον είδαμε να πηγαίνει πάνω στον Διούδη, που ήταν πεσμένος κάτω από κλωτσιά του Ιγκλέσιας (έμεινε ατιμώρητος), ενώ είχε πιάσει την μπάλα και να τον βρίζει και να τον απειλεί «σήκω πάνω μην σου ρίξω καμία».

Στη συνέχεια έβαλε το γκολ και γύρισε στον πάγκο και μπροστά στην κάμερα τον είδαμε να βρίζει χυδαία . Εγώ λέω, ότι αν υπάρχει ΠΣΑΠ αυτό τον τύπο πρέπει κιόλας αύριο να τον διαγράψει, διότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα και όχι να έχουν συμπεριφορά χούλιγκαν και αν υπάρχει δικαιοσύνη με βάση το βίντεο, να τον καλέσουν και να φάει τις αγωνιστικές, που πρέπει να φάει.

Και κάτι τελευταίο Παπαδόπουλε, μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Παναθηναϊκό. Είσαι νάνος μπροστά του…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.