ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαδόπουλος: Τρία χρόνια μετά αρνητικός πρωταγωνιστής ξανά με ύβρεις και χειρονομίες (vid)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχασε ξανά την ψυχραιμία του και άρχισε να βρίζει χυδαία και να επιτίθεται λεκτικά κατά των πράσινων.

Παπαδόπουλος: Τρία χρόνια μετά αρνητικός πρωταγωνιστής ξανά με ύβρεις και χειρονομίες (vid)

Ο σοφός λαός μας λέει: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση».

Φυσικά η ρήση αυτή αφορά τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Νίκο Παπαδόπουλο. Στη χθεσινή αναμέτρηση και μετά το 2-0 του Παναθηναϊκού άρχισε να ρίχνει χοντρα… γαλλικά απευθυνόμενος προς τον πάγκο του τριφυλλιού. Στο 94ο λεπτό απείλησε τον Διούδη ότι θα τον χαστουκίσει ενώ στο 97΄ και όταν έβαλε το γκολ άνοιξε το στόματα του και δεν ήξερε τι έλεγε και τι έκανε.

Η λέξη ψυχραιμία; Απούσα απο το λεξιλόγιο του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρία χρόνια πριν ο Νίκος Παπαδόπουλος έχασε ξανά την ψυχραιμία του. Όταν στο γήπεδο της Λεωφόρου αντάλλαξε ύβρεις με κάποιους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου του 2018, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αναμέτρησης ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό ( 4-1 στη Λαμία το πρώτο ματς και 1-0 το δεύτερο) και την πρόκριση της πρώτης στους «8» του Κυπέλλου, ο Νίκος Παπαδόπουλος αντάλλαξε ύβρεις με τον κόσμο του τριφυλλιού.

Ο Παπαδόπουλος σχεδόν κάθε φορά που αντιμετωπίζει το «τριφύλλι» ξεφεύγει. Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν.

Θυμηθείτε:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...