Αναλυτικα:

“Γειά σε όλους

Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο μου blog.

Στο μεσοδιάστημα σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά από την επόμενη μέρα είχαμε πολλά κρούσματα COVID-19 στην ομάδα. Από τότε, είχαμε και αρκετές αλλαγές όπως η προσθήκη του TJ (προσεύχομαι για την άμεση ανάρρωσή του) και του δικού μου ανθρώπου του Super Mario (έχουμε παίξει μαζί στο παρελθόν). Επίσης μας λείπει και ο Nedo, ελπίζοντας ότι θα επιστρέψει σύντομα και αυτός.

Όταν θα είμαστε όλοι υγιείς νομίζω ότι θα έχουμε μια απίστευτη ομάδα, αλλά είναι καλύτερο να βλέπουμε την κάθε μέρα ξεχωριστά.

Στην Ευρωλίγκα μπορούμε να παρουσιάσουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο παίζοντας στο φουλ και στα 40 λεπτά των αγώνων.

Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο να μπορούμε να το κάνουμε με συνέπεια. Όπως το κάναμε στον αγώνα με τον Έρυθρο Αστερα, όπου δώσαμε τον καλύτερό μας για περίπου 30 λεπτά, αλλά όχι σε όλο το ματς. Και το πληρώσαμε.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μπόρεσα να επισκεφτώ το όμορφο νησί της Ρόδου, ήταν η πρώτη μου φορά εκεί. Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση τόσο το το τοπίο, όσο και ο απίστευτα καλός καιρός που συναντήσαμε εκεί.

Τη Δευτέρα παίζουμε στο Περιστέρι. Ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσω. Νιώθω πολύ εξοικειωμένος απέναντί τους καθώς τους αντιμετώπισα και πέρσι στα πλέι οφ του BCL.

Όπως πάντα, σας εύχομαι το καλύτερο, ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να νιώσω την ενέργεια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Αρένα.

One love, one finger, one pinky and one thumb”.

Shelvin Mack

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS