ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μακ: «Όταν όλοι είμαστε υγιείς, έχουμε απίστευτη ομάδα»

Ο Σέλβιν Μακ μέσα από το blog του αναφέρθηκε στην ποιότητα του τριφυλλιού.

Μακ: «Όταν όλοι είμαστε υγιείς, έχουμε απίστευτη ομάδα»

Αναλυτικα:

“Γειά σε όλους

Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο μου blog.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.864 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο μεσοδιάστημα σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά από την επόμενη μέρα είχαμε πολλά κρούσματα COVID-19 στην ομάδα. Από τότε, είχαμε και αρκετές αλλαγές όπως η προσθήκη του TJ (προσεύχομαι για την άμεση ανάρρωσή του) και του δικού μου ανθρώπου του Super Mario (έχουμε παίξει μαζί στο παρελθόν). Επίσης μας λείπει και ο Nedo, ελπίζοντας ότι θα επιστρέψει σύντομα και αυτός.

Όταν θα είμαστε όλοι υγιείς νομίζω ότι θα έχουμε μια απίστευτη ομάδα, αλλά είναι καλύτερο να βλέπουμε την κάθε μέρα ξεχωριστά.

Στην Ευρωλίγκα μπορούμε να παρουσιάσουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο παίζοντας στο φουλ και στα 40 λεπτά των αγώνων.

Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά στο να μπορούμε να το κάνουμε με συνέπεια. Όπως το κάναμε στον αγώνα με τον Έρυθρο Αστερα, όπου δώσαμε τον καλύτερό μας για περίπου 30 λεπτά, αλλά όχι σε όλο το ματς. Και το πληρώσαμε.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μπόρεσα να επισκεφτώ το όμορφο νησί της Ρόδου, ήταν η πρώτη μου φορά εκεί. Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση τόσο το το τοπίο, όσο και ο απίστευτα καλός καιρός που συναντήσαμε εκεί.

Τη Δευτέρα παίζουμε στο Περιστέρι. Ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσω. Νιώθω πολύ εξοικειωμένος απέναντί τους καθώς τους αντιμετώπισα και πέρσι στα πλέι οφ του BCL.

Όπως πάντα, σας εύχομαι το καλύτερο, ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να νιώσω την ενέργεια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Αρένα.

One love, one finger, one pinky and one thumb”.

Shelvin Mack

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...