ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Η λίγκα πιστεύει πως είμαστε Γιουναϊτεντ, θα γίνουμε λοιπόν»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της λίγκας.

Ανδρεόπουλος: «Η λίγκα πιστεύει πως είμαστε Γιουναϊτεντ, θα γίνουμε λοιπόν»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρεόπουλου:

Έγινε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Φοίνικα που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παλεύει πάρα πολύ σκληρά για τους στόχους της. Και επίσης να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μου αθλητές που έχουν ξεπεράσει πάρα πολλές δυσκολίες.

Σε αυτούς που δεν πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια είναι η Λίγκα μας  , πρέπει να δούμε γιατί περνάμε διαβολοβδομάδες. Στο ξεκίνημα μετά την διακοπή του κορωνοϊου,  ενώ μπορούσε να βγει πρόγραμμα για όλες τις ομάδες φυσιολογικότατο, ανάγκασε  την ομάδα του Παναθηναϊκού να παίξει σε 14 ημέρες πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν ντέρμπι. Όλα αυτά με ενδιάμεσα ταξίδια στη Βέροια, στη Σύρο και στην Κρήτη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και κατόπιν την τελευταία περίοδο  μετά από 17 ημέρες χωρίς προπόνηση  λόγω covid  στην ομάδα μας, μας ανάγκασε να παίξουμε σε έξι μέρες τρία ματς με τον Φίλιππο Βέροιας, τον Φοίνικα Σύρου και τον Ολυμπιακό.

Νομίζω ότι η Λίγκα μας πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός είναι Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, θα γίνουμε όμως και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, προκειμένου να τους αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί και είμαστε εδώ.  Και να φτάσουμε και στο επίπεδο της Λίγκας γιατί είναι ανώτεροι σαν σκέψη από εμάς”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...