ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακοπή στη Volley League γυναικών λόγω ασυμφωνίας

Οριστική διακοπή της Volley League γυναικών, καθώς μετά την τηλεδιάσκεψη ανάμεσα ΕΣΑΠ και ομάδες, δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Διακοπή στη Volley League γυναικών λόγω ασυμφωνίας

Μετά την απόφαση των λοιμωξιολόγων για άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έκτακτης τηλεδιάσκεψης για την τύχη του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Έτσι οι ελπίδες για επανέναρξη του πρωταθλήματος πολλαπλασιάστηκαν, ωστόσο το αποτέλεσμα έπρεπε να παρθεί μετά την τηλεδιάσκεψη και τις αποφάσεις των ομάδων με τη διοργανώτρια αρχή.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε το απόγευμα της Κυριακής δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση με επτά ομάδες να είναι σύμφωνες στη συνέχιση του πρωταθλήματος. Όπως ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καραμπέτσος μόνο με ομόφωνη απόφαση θα συνεχιζόταν το πρωτάθλημα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτι τέτοιο δε συνέβη κι έτσι οριστικά και αμετάκλητα δε θα υπάρξει πρωταθλητής στη φετινή Volleyleague γυναικών. Ωστόσο θα γίνουν προσπάθειες για να διεξαχθεί κάποια άλλη διοργάνωση προκειμένου να μην τελειώσει πρόωρα η φετινή σεζόν για τις ομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.