ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: «Είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου»

Για την αποχώρηση του από το Survivor αλλά και την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου που δεν είδαν οι τηλεθεατές αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε μετά την αποχώρηση του ο Γιώργος Κοψιδάς.

Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: «Είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το “Survivor 4” και τον Άγιο Δομίνικο, παραχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς το μεσημέρι της Δευτέρας (22/03) στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, μιλώντας για το παιχνίδι, τους συμπαίκτες του, αλλά και τον σάλο που προκλήθηκε με τις τελευταίες δηλώσεις του στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε αναλυτικά για τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα δεν είδαν οι τηλεθεατές και για την περιβόητη δωροδοκία.

“Είμαι πάρα πολύ ήρεμος και πολύ χαρούμενος. Είχα πάθει σοκ τις πρώτες μέρες. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πάρα πολλά ατοπήματα και πάρα πολλά λάθη. Του δώσαμε την ευκαιρία να πει συγγνώμη και να συνεχίσουμε τη συμβίωση.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επειδή είχε αισθανθεί ότι είναι υποψήφιος, τριγυρνούσε και προσπαθούσε να δει τι θα ψηφίσουμε. Εγώ είπα ξεκάθαρα στον Κόρο ότι είναι ο πιο αδύναμος παίκτης. Και το είπαν κι άλλοι.

Ο Τριαντάφυλλος δεν κάνει τίποτα, καθόταν όλη μέρα στην παραλία και λιαζότανε. Ο Τριαντάφυλλος θεωρεί πως ότι δεν έχει καταγραφεί από την κάμερα, δεν έγινε.

Θεωρώ ότι ήμασταν οι δύο πόλοι της ομάδας. Ψοφάει για κουτσομπολιό, για ίντριγκα, για τσακωμό. Έθεσα τον εαυτό μου υποψήφιο για να δω τι θέλει ο κόσμος, τι από τους δύο πόλους. Εγώ αντιπροσωπεύω την υγεία και την αλήθεια.

Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη βδομάδα. Έχει μπει στο παιχνίδι με μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική. Έχει μελετήσει τα ριάλιτι προτού μπει, μας το έχει πει. Αυτός και ο Αλέξης Παππάς το έχουν μελετήσει πολύ. Η διαφορά τους, είναι ότι ο Αλέξης Παππάς είναι πιο μορφωμένος, ξέρει να μιλήσει, τα λέει ωραία και είναι πιο χειριστικός.

Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, τα λέει πιο λαϊκά. Ο Τριαντάφυλλος με το πρόσχημα της φιλίας, επειδή δεν μπορεί να υπάρξει μόνος του – γιατί είναι ετερόφωτος και όχι αυτόφωτος – κολλάει σε άλλους παίκτες για να παραμείνει στο παιχνίδι. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει, να το παίζει θύμα και καημένος και ταπεινός”.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κοψιδάς περιέγραψε ένα σκηνικό όπου ο Τριαντάφυλλος ήταν μαζί με άλλα δύο άτομα και βρήκαν φαγητό, αλλά αργότερα αρνήθηκε ότι ήταν μαζί τους και ότι έφαγε από το συγκεκριμένο φαγητό. Έπειτα, αισθάνθηκε άσχημα που δεν τους στήριξε και γι’ αυτό τους πρότεινε να τους δώσει από 2.000 ευρώ όταν βγουν από το “Survivor 4”.

Τέλος, για τη Σοφία είπε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι τυχαίο ότι η Σοφία είπε πάρα πολλά ψέματα για μένα και την επόμενη μέρα έσπασε το πόδι της. Ήταν σαν κάρμα, με τον χειρότερο τρόπο”.

Survivor 4: Η αποχώρηση και οι δηλώσεις του

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν υποψήφιος στο “Survivor 4” μαζί με τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του, αλλά και οι αντίπαλοι παίκτες, δεν περίμεναν πως ο γνωστός ηθοποιός θα αποχωρούσε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καθώς θεωρούσαν πως ήταν πολύ αγαπητός στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα τον κρατούσαν στο παιχνίδι.

Ωστόσο, η μεγάλη ανατροπή έγινε και ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε εκτός “Survivor 4”, με τον ίδιο να εκπλήσσεται τη στιγμή της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού και να βγάζει ένα λόγο μπροστά σε όλους, ο οποίος εκνεύρισε ιδιαίτερα τους χρήστες του twitter. Προτού εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Χαίρομαι διπλά. Αρχικά, γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους, θα γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω ωραία φαγητά, θα δω τους φίλους μου. Επίσης, χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει. Προφανώς δεν ήθελε να βλέπει αυτά που πρεσβεύω εγώ: την αλήθεια, την υγεία, την εντιμότητα, την ευθύτητα, την ηθική.

Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας. Οπότε χαίρομαι που θα φύγω από όλα αυτά και θα επιστρέψω στη ζωή μου. Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες και υπέροχες συζητήσεις. Λυπάμαι λίγο για την Κόκκινη ομάδα, γιατί προσπάθησα να καθαρίσω την ενέργεια που υπήρχε, αλλά θα συνεχίσουν να έχουν πολλά προβλήματα

Πηγή: news247.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.