ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Όταν θα παίζουμε άμυνα, θα μπορούμε και να κερδίζουμε» (Vid)

Στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του για να έρθει η νίκη κόντρα στο Περιστέρι, στάθηκε ο Όντετ Κάτας.

Κάτας: «Όταν θα παίζουμε άμυνα, θα μπορούμε και να κερδίζουμε» (Vid)

Στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του για να έρθει η νίκη κόντρα στο Περιστέρι, στάθηκε ο Όντετ Κάτας.

Ο Ισραηλινός τεχνικός, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι κόντρα στην τοπική ομάδα, επεσήμανε τα «κλειδιά» που έφεραν τη νίκη και κατέληξε πως παρά τις απουσίες των Νέντοβιτς και Μπρέι, οι «πράσινοι» πήραν σπουδαίο και σημαντικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ-3

«Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο πρώτο, δεν ήμασταν επιθετικοί. Στο ημίχρονο θέσαμε σαν στόχο να επιτρέψουμε μέχρι 30 πόντους και τα πήγαμε ακόμα καλύτερα, δεχτήκαμε 23. Ρώτησα κι εγώ τους παίκτες μου γιατί ξεκινάνε έτσι τα παιχνίδια. Για εμάς είναι τα πάντα θέμα συμπεριφοράς πάνω στο παρκέ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μας λείπουν παίκτες, αλλά έχουμε αρκετή ποιότητα στο ρόστερ. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις απουσίες των Μπρέι και Νέντοβιτς. Αλλά τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα.

Από τη στιγμή που θα παίξουμε άμυνα, με την ποιότητα που έχουμε, μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να μιλήσουμε για μπάσκετ και όχι για όσους λείπουν. Όταν παίξαμε άμυνα κερδίσαμε το παιχνίδι. Πάντα είμαι αισιόδοξος. Δεν το δείχνει το πρόσωπό μου αλλά πάντα είμαι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.