Στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του για να έρθει η νίκη κόντρα στο Περιστέρι, στάθηκε ο Όντετ Κάτας.

Ο Ισραηλινός τεχνικός, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι κόντρα στην τοπική ομάδα, επεσήμανε τα «κλειδιά» που έφεραν τη νίκη και κατέληξε πως παρά τις απουσίες των Νέντοβιτς και Μπρέι, οι «πράσινοι» πήραν σπουδαίο και σημαντικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην ΕΡΤ-3

«Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο πρώτο, δεν ήμασταν επιθετικοί. Στο ημίχρονο θέσαμε σαν στόχο να επιτρέψουμε μέχρι 30 πόντους και τα πήγαμε ακόμα καλύτερα, δεχτήκαμε 23. Ρώτησα κι εγώ τους παίκτες μου γιατί ξεκινάνε έτσι τα παιχνίδια. Για εμάς είναι τα πάντα θέμα συμπεριφοράς πάνω στο παρκέ.

Μας λείπουν παίκτες, αλλά έχουμε αρκετή ποιότητα στο ρόστερ. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις απουσίες των Μπρέι και Νέντοβιτς. Αλλά τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα.

Από τη στιγμή που θα παίξουμε άμυνα, με την ποιότητα που έχουμε, μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να μιλήσουμε για μπάσκετ και όχι για όσους λείπουν. Όταν παίξαμε άμυνα κερδίσαμε το παιχνίδι. Πάντα είμαι αισιόδοξος. Δεν το δείχνει το πρόσωπό μου αλλά πάντα είμαι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS