ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Άγριος καυγάς Λουράντου με παρουσιαστές του ΣΚΑΪ: «Σηκωθείτε και φύγετε από το φαρμακείο μου, άντε γεια»! (vid)

Έξαλλος κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδινε στον ΣΚΑΪ έγινε με τους παρουσιαστές της εκπομπής ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος.

Άγριος καυγάς Λουράντου με παρουσιαστές του ΣΚΑΪ: «Σηκωθείτε και φύγετε από το φαρμακείο μου, άντε γεια»! (vid)

Εκτός ελέγχου βγήκε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) Κωνσταντίνος Λουράντος σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

«Σηκωθείτε και φύγετε από το φαρμακείο μου»

Αφορμή αυτού του πρωτοφανούς επεισοδίου ήταν ο απίστευτος εκνευρισμός του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για τον τρόπο με τον οποίο, όπως είπε, αναφέρθηκε το όνομά του στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού την προηγούμενη ημέρα.

Μετά την αντίδραση των παρουσιαστών και στην υπενθύμιση ότι ο σταθμός του δίνει το λόγο να πει ό,τι θέλει, ο κ. Λουράντος επέμεινε. “Έχετε θράσος” είπε στους παρουσιαστές του ΣΚΑΙ. “Πήρατε χρήματα από τους πολίτες. Ντροπή σας”, φώναζε.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Οικονόμου προσπάθησε να εξηγήσει στον Κωνσταντίνο Λουράντο τον τρόπο που διαχειρίζεται η εκπομπή τους καλεσμένους της. Εκείνος υποστήριξε ότι δέχθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή γιατί είχε συμφωνηθεί τηλεφωνικά από το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ οι εναντίον του αιτιάσεις ακούστηκαν το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων.

«Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού σας», σημείωσε.

Εκτός εαυτού ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, στο τέλος, ζήτησε από το συνεργείο του καναλιού να αποχωρήσει άμεσα λέγοντας χαρακτηριστικά: “Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ, σχετικά με τις επιφυλάξεις του για τα self τεστ.

Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα. Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γεια σας”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...