ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χουάνκαρ αποδεικνύει ότι τα μπακ πρέπει να μπουν στην επιθετική εξίσωση (vid)

Η εμφάνιση του Χουάνκαρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο Χουάνκαρ αποδεικνύει ότι τα μπακ πρέπει να μπουν στην επιθετική εξίσωση (vid)

Η εμφάνιση του Χουάνκαρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης μόνο τυχαία δεν ήταν.

Μπορεί το ισόπαλο 2-2 και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε να μην άφησε πολλά περιθώρια για… θετικές αναλύσεις στο ματς της Τρίπολης, ωστόσο υπήρχαν και τέτοια για τον Παναθηναϊκό. Σε ατομικό επίπεδο, ο Χουάνκαρ ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ο Ισπανός αριστερός μπακ επιθετικά πραγματοποίησε μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις με το τριφύλλι.

Ο έμπειρος άσος συμμετείχε στο πρέσινγκ που έκανε η ομάδα μέχρι το 60′, είχε καλές συνεργασίες με τον Βιγιαφάνιες στην πλευρά του, ενώ μοίρασε και τις δυο ασίστ. Η πρώτη από εξαιρετική σέντρα από δεξιά όταν βάζοντας τα κατάλληλα φάλτσα, βρήκε αμαρκάριστο τον Μακέντα για το 0-1.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λίγο αργότερα, με ωραία ατομικό ενέργεια και ανέβασμα στην πλευρά του, έδωσε στον Ιταλό για τη δεύτερή του ασίστ και το δεύτερό του τέρμα.

Ο Χουάνκαρ είναι ένας μπακ που έχει επιθετικές αρετές και την ικανότητα να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Στο ματς με τον Αστέρα έδειξε ότι πρέπει και οι ακραίοι αμυντικοί να μπουν στην… εξίσωση, προκειμένου η ομάδα να αναπτυχθεί καλύτερα. Αρκεί, φυσικά, αυτό να γίνει στοιχείο του παιχνιδιού της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει πολλά σε αυτό το κομμάτι τόσο από τον Χουάνκαρ, όσο και από τον Μολό δεξιά. Τα όσα είδαμε στην Τρίπολη από τον έναν από τους δυο βασικούς ακραίους μπακ, ίσως να πρέπει να αποτελέσουν ένα μικρό οδηγό για τη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.