ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με μαχητική ψυχή για τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν σήμερα στις 8μ.μ. (ΕΡΤ3, LIVE:Panathinaikos24.gr) τον Ολυμπιακό με στόχο τη νίκη προκειμένου να μειώσουν και άλλο τη διαφορά από την κορυφή.

Με μαχητική ψυχή για τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το απόγευμα μια σειρά δύσκολων συνεχόμενων αγώνων και παρά την κούραση και την ταλαιπωρία δείχνει ότι παραμένει ζωντανός.

Οι «πράσινοι θα διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο αντίπαλο» προκειμένου να μειώσουν την διαφορά από την πρώτη θέση και να μπουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα πλέι οφ.

Το εξ αναβολής ντέρμπι των «αιωνίων» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα κλείσει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής και της κανονικής περιόδου Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκου Παναγιώτης Πελεκούδας είπε στο www.pao1908.com «Κάθε παιχνίδι Παναθηναϊκού Ολυμπιακού έχει πάντα τις ιδιατερότητές του. Εμείς δείξαμε και στο ματς με τον Φοίνικα ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε.Οσο κατέχεις τον τίτλο του πρωταθλητή οφείλεις να τον υπερασπίζεσαι και άπαντες θα πολεμήσουμε για τη νίκη. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ με τη μικρότερη δυνατή διαφορά απο την κορυφή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...