ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα γέμιζε εύκολα το Ολυμπιακό Στάδιο τότε»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε το δικό της μήνυμα για το 0-0 με την Έβερτον παραθέτοντας τα λόγια του Τάκη Οικονομόπουλου.

«Θα γέμιζε εύκολα το Ολυμπιακό Στάδιο τότε»

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το 0-0 του Παναθηναϊκού με την Έβερτον.

Με αφορμή αυτή η πράσινη ΠΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

Η πράσινη ΠΑΕ για τον λόγο αυτό έχει χρησιμοποιήσει ένα κομμάτι από την αφήγηση του Τάκη Οικονομόπουλου στο ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα 50 χρόνια από την πορεία του Wembley.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Σαν σήμερα 50 χρόνια πριν ο Παναθηναϊκός απέκλειε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το μεγαθήριο της αγγλικής Έβερτον με το 0-0 στη Λεωφόρο, στη ρεβάνς του 1-1 στο Λίβερπουλ! «Γίνονταν ο χαμός γι’ αυτό το ματς. Όλοι ήθελαν να βρεθούν στο γήπεδο. Παίρναμε εισιτήρια και δίναμε στον κόσμο. Τα αγοράζαμε εμείς και νόμιζαν ότι τα παίρναμε τζάμπα με αποτέλεσμα να χάνουμε λεφτά από την τσέπη μας για να δώσουμε εισιτήρια στον κόσμο! Θα γέμιζε εύκολα το Ολυμπιακό Στάδιο τότε». Από την αφήγηση του Τάκη Οικονομόπουλου στο ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα 50 χρόνια από την πορεία του Wembley, το οποίο θα προβληθεί στις 2 Ιουνίου 2021. #Panathinaikos #OnThisDay»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.