«Ο στόχος μας είναι πάντα η νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Παίζουμε με μία πολύ ποιοτική ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη και δείχνει πως έχει βρει τα πατήματά της στο φινάλε της σεζόν. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και να δείξουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ειδικά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, κάναμε λάθη που τα πληρώσαμε. Θέλουμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα και σε σχέση με το ματς με το Περιστέρι. Είδαμε τα λάθη μας, τα εντοπίσαμε και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο επιθετικοί», ανέφερε αρχικά ενόψει του αυριανού (25/3) αγώνα ο Κασελάκης, προτού απαντήσει σε ερώτηση για την μεταπτώσεις στην απόδοση των «πράσινων» ανάμεσα σε ματς της Euroleague και του πρωταθλήματος:

«Συμβαίνει αυτό σε πολλές ομάδες. Υπάρχουν συνεχόμενα ταξίδια, η κούραση αποτελεί έναν παράγοντα που καθορίζει την απόδοση, καλώς ή κακώς. Εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να μην παίζουμε με το σκορ, όπως λέει και ο κόουτς. Θέλουμε να βελτιωθούμε ομαδικά, να τηρούμε την ομαδική μας λειτουργία. Είναι μία αλυσίδα, αν σπάσει ενας κρίκος θα εκτεθούμε όλοι. Θέλουμε να περιορίσουμε τα νεκρά διαστήματα και πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και θα κρίνουν το μέλλον της χρονιάς».

Για το αν υπάρχουν ματς που το «τριφύλλι» έπρεπε να κάνει κάτι καλύτερο ή αν με άλλη τύχη θα ήταν διαφορετική η βαθμολογική θέση της ομάδας, ανέφερε: «Μπορούμε να βρούμε 3-4 ματς. Αν είχαμε κάποια άλλη τύχη, ίσως θα κυνηγούσαμε και τον στόχο της οκτάδας. Δεν είναι ώρα γι’αυτή την συζήτηση. Τώρα έχουμε το ματς με την Εφές, είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Στο πρωτάθλημα επίσης είναι όλα τα ματς δύσκολα. Θα κάνουμε απολογισμό στο τέλος της χρονιάς, εκεί θα δούμε πού αδικηθήκαμε και αδικήσαμε τον εαυτό μας».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS