ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το ποσό που θα λάβει η ΚΑΕ

Στα χρηματικά ποσά που θα λάβουν οι ΚΑΕ από το στοίχημα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Παναθηναϊκός: Το ποσό που θα λάβει η ΚΑΕ

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος με δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο χρηματικό ποσό που θα λάβουν οι ΚΑΕ από το στοίχημα, ενώ επεσήμανε τις κινήσεις που έκανε ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ:

Για το τι είναι αυτό που τον κάνει να κερδίζει στις εκλογές στον ΕΣΑΚΕ: «Σίγουρα είναι η δουλειά και οι άριστες σχέσεις που υπάρχουν στην Λίγκα μεταξύ των ομάδων. Ο πρόεδρος, πρέπει να φροντίζει για το καλό των ομάδων και το πως θα γίνει καλύτερη η Λίγκα».

Για την μεγαλύτερη πρόκληση στην τρίτη του θητεία και τα κέρδη των ΚΑΕ από το στοίχημα: «Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, έγιναν σημαντικά πράγματα με την κεντρική διαχείριση και την κεντρική παρέμβαση του ΕΣΑΚΕ στην αδειοδότηση των ομάδων. 

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μεγαλύτερη επιτυχία που είχαμε, ήταν η ιστορική απόφαση με την φορολόγηση του στοιχήματος. Στο μπάσκετ, θα μπαίνουν στα ταμεία κάθε χρόνο 7.5 εκατ. ευρώ, συν ένα ακόμα ποσό για τις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. 230 χιλιάδες θα παίρνει η κάθε ΚΑΕ σαν προκαταβολή, διότι το 7% θα πηγαίνει στην Λίγκα.

Το ποσό των 3 εκατ. είναι μια πρώτη προκαταβολή, το συνολικό ποσό, έχει υπολογισθεί στα 7.5 εκατ, δηλαδή 600 χιλιάδες κάθε ομάδα. Η αναλογία αυτή, βγαίνει μέσα από στοιχεία. Πιστεύω, είναι ιστορική απόφαση, διότι υπάρχει πλέον χρηματοδότηση και του επαγγελματικού αλλά και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Θα αλλάξει το επίπεδο των ομάδων και ο ανταγωνισμός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.