ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Χορός των γκολ στη Γρανάδα, σκληρό καρύδι οι Ούγγροι!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Χορός των γκολ στη Γρανάδα, σκληρό καρύδι οι Ούγγροι!

Σήμερα Πέμπτη (25/03), ανήμερα της επετειακής εθνικής εορτής μας, στο στοιχηματικό κουπόνι πρωταγωνιστούν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στη stoiximan. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.  

Πολλά γκολ στη Γρανάδα

Φυσικά ξεκινάμε τις επιλογές μας από τον πολύ μεγάλο αγώνα της Εθνικής μας. Στις 21:45, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δοκιμάζεται στη Γρανάδα για την πρεμιέρα των Προκριματικών του Μουντιάλ, απέναντι στην Εθνική Ισπανίας, που είναι όχι μόνο το τεράστιο φαβορί του αγώνα, αλλά και το 2ου ομίλου συνολικά. Τον όμιλο συμπληρώνουν οι: Σουηδία, Κόσοβο και Γεωργία.

Οι Ισπανοί είναι στο #6 της παγκόσμιας κατάταξης, με εντυπωσιακές επιδόσεις στον τελευταίο προκριματικό γύρο για το Euro του καλοκαιριού και το UEFA Nations League. Στα προκριματικά του Euro τερμάτισαν 1οι με ρεκόρ 8-2-0 και τέρματα 31-5, πρώτοι τερμάτισαν και στον όμιλό τους για το Nations League, με τελευταίο τους δείγμα το εκκωφαντικό 6-0 επί της Γερμανίας τον περασμένο Νοέμβριο! Γνωστή η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, απόψε η πιθανή επιθετική τριπλέτα θα είναι οι Φεράν Τόρες, Ντάνι Όλμο και Μοράτα, με τους Ρόδρι, Κανάλες και Κόκε στη μεσαία γραμμή.

Η Εθνική μας έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια με τον Φαν ντε Σχιπ στον πάγκο, ωστόσο της λείπει μία μεγάλη διάκριση. Με τον Ολλανδό στην καθοδήγηση έκλεισε πολύ θετικά τα προκριματικά του Euro, με τρεις νίκες συνοδευμένες από πολύ καλές εμφανίσεις. Ωστόσο στο Nations League, απέτυχε τερματίζοντας πίσω από τη Σλοβενία, μετά το 0-0 στη Ριζούπολη το Νοέμβριο.

Μπακασέτας, Τζόλης και Μασούρας είναι οι επικρατέστεροι για το επιθετικό κομμάτι, με Ζέκα, Μπουχαλάκη και Σιώπης από πίσω τους.

Η Ισπανία είναι μία από τις κορυφαίες εθνικές του πλανήτη, εντός έδρας σκοράρει κατά ριπάς και δύσκολα θα αντέξει η εθνική μας. Ωστόσο μπορεί να συμβάλλει σε ένα μεγάλο σκορ και να βοηθήσει στο Over 3 (ασιατικό) που είναι και η επιλογή μας σε απόδοση 2.05. Σε περίπτωση που επιτευχθούν τρία γκολ παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Σκληρό καρύδι οι Ούγγροι

Μεταφερόμαστε στη Βουδαπέστη και την Puskas Arena για την επόμενη επιλογή μας. Στις 21:45, η Ουγγαρία υποδέχεται την Πολωνία για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ.

Οι Ούγγροι μπορεί να τερμάτισαν 4οι στον προκριματικό όμιλο του Euro, πίσω από Κροατία, Ουαλία και Σλοβακία, αλλά πήραν επική πρόκριση μέσω των μπαράζ από το Nations League! Στον τελικό νίκησαν εντός έδρας την Ισλανδία, με ανατροπή στο 88ο και 92ο λεπτό! Στο Nations League που ακολούθησε εντυπωσίασαν, τερματίζοντας 1οι σε όμιλο με Ρωσία, Σερβία και Τουρκία! Αήττητοι στα 6 τελευταία παιχνίδια τους, πιο πρόσφατο δείγμα το εντός έδρας 2-0 επί της Τουρκίας. Απών ο ήρωας της πρόκρισης στο Euro, Σζομποσλάι.

Οι Πολωνοί πήραν άνετη πρόκριση στο Euro τερματίζοντας πρώτοι στον όμιλό τους με ρεκόρ 8-1-1, αλλά στο πρόσφατο Nations League, τερμάτισαν τρίτοι πίσω από Ιταλία και Ολλανδία, από τις οποίες ηττήθηκαν 2-0 εκτός και 1-2 εντός αντίστοιχα, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Η Πολωνία έχει περισσότερη ποιότητα στην επίθεση με Λεβαντόφσκι και Μίλικ, ωστόσο οι Ούγγροι κουβαλούν τρομερό μομέντουμ και έχουν δείξει ότι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα με συνοχή στο αμυντικό κομμάτι. Αδικούνται από τις αποδόσεις και θα πάμε με το 1Χ, σε απόδοση 1.80.

Μικρές διαφορές στο Βουκουρέστι

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας στο Βουκουρέστι, όπου την ίδια ώρα η Ρουμανία φιλοξενεί τη Βόρεια Μακεδονία για τον 1ο όμιλο, τον οποίο συμπληρώνουν οι: Γερμανία, Ισλανίδα, Αρμενία και Λιχτενστάιν.

Οι Ρουμάνοι απέτυχαν στα προκριματικά του Euro, τερμάτισαν 4οι σε όμιλο με Ισπανία, Σουηδία και Νορβηγία, έχασαν στα μπαράζ του Nations League από την Ισλανδία και στην πρόσφατη διοργάνωση τερμάτισαν 3οι πίσω από Αυστρία και Νορβηγία. Τελευταίο τους δείγμα το εκτός έδρας 1-1 με τη Βόρειο Ιρλανδία.

Η Βόρεια Μακεδονία είναι στο καλύτερο σημείο της ιστορίας της, το Νοέμβριο πανηγύρισε την πρόκρισή της στα τελικά του Euro με τη νίκη επί της Γεωργίας, στα μπαράζ του Nations League! Στην πιο πρόσφατη διοργάνωση ωστόσο απέτυχε, τερματίζοντας πίσω από την Αρμενία, χάνοντας στον “τελικό” της τελευταίας αγωνιστικής με 1-0.

Σφιχτό σύνολο οι φιλοξενούμενοι, δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι δύο εθνικές και το Χ2 σε απόδοση 1.94 είναι επιλογή με στοιχηματική αξία.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE