ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πάει για γενικό αρχηγό – Το μέλλον των Ντρεοσί και Μπόλονι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, στον Παναθηναϊκό θα κινηθούν για την προσθήκη γενικού αρχηγού με ξεκάθαρο ρόλο στα αποδυτήρια, ανεξάρτητα με την παραμονή ή όχι των Ντρεοσί - Μπόλονι.

Παναθηναϊκός: Πάει για γενικό αρχηγό - Το μέλλον των Ντρεοσί και Μπόλονι

Προτεραιότητα στην προσθήκη ενός ατόμου που γνωρίζει από την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων, έχουν βάλει στην «πράσινη» ΠΑΕ και στο τέλος της σεζόν θα κοιτάξουν να υλοποιηθεί αυτή η σκέψη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «LiveSport» με δημοσίευμά της, οι «πράσινοι» επιθυμούν να βάλουν μια ισχυρή παρουσία, που θα νιώθει από Παναθηναϊκό και θα έχει ξεκάθαρο ρόλο, ανεξάρτητα από την παρουσία του Δημήτρη Σαραβάκου.

Η κίνηση αυτή θα γίνει στο τέλος των πλέι οφ και όχι τη δεδομένη στιγμή, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να εξετάσουν διάφορες προτάσεις και να πράξουν με ηρεμία και το χρόνο να κυλάει υπέρ τους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο «τριφύλλι» θέλουν να προχωρήσουν με σωστή δομή και οι κινήσεις που θα γίνουν, είναι ανεξάρτητες από την παραμονή ή όχι των Πιέρ Ντρεοσί και Λάζλο Μπόλονι, που αυτή τη δεδομένη στιγμή κοιτάζουν να βγάλουν τη σεζόν όσο πιο πολύ θετικά μπορούν για το «τριφύλλι» και στη συνέχεια κατόπιν συζητήσεων, να εξεταστεί το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.