ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και… τέζα οι ανθέλληνες του συστήματος!

Τα γνωστά παπαγαλάκια του συστήματος που έκαναν το μνημόσυνο στην Εθνική Ελλάδας πριν καν αγωνιστεί μπορούν να καθίσουν τώρα πάνω στο παγωτό!

Και... τέζα οι ανθέλληνες του συστήματος!

Σε μία μέρα εθνικής εορτής, όλοι οι Έλληνες βρήκαν ένα ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα για να ενωθούν και πάλι. Να θυμηθούν τις παλιές μεγάλες στιγμές που έχουν ζήσει με την Εθνική ομάδα. Να γελάσει λίγο το χειλάκι τους. Να πανηγυρίσουν. Να χαρούν.

Όλοι; Μάλλον, όχι όλοι.

Υπάρχουν κάποιοι που απογοητεύτηκαν πολύ από αυτό το 1-1. Όχι, αυτοί που είχαν καρφώσει άσο ξερό στο στοίχημα και είδαν το παρολί τους να πηγαίνει απευθείας στον κουβά. Όχι, δεν αναφερόμαστε σε αυτούς.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.